Пинзеник отримав заступників - двох з Мінфіну, одного з Нацбанку

Середа, 9 лютого 2005, 12:32
Президент Віктор Ющенко своїми указами у вівторок призначив трьох заступників міністра фінансів: Анатолія Максюту, Василя Регурецького та Володимира Матвійчука.

Як повідомляє прес-служба Мінфіну, міністр Віктор Пинзеник підписав наказ про переведення Сергія Макацарії на посаду директора департаменту підвідомчих підприємств міністерства фінансів.

Представляючи у середу на апаратній нараді своїх заступників, Пинзеник окреслив коло питань, які вони куруватимуть.

Максюта вестиме бюджетну політику, Регурецький – податкову, Матвійчук – невиробничу сферу.

Міністр фінансів також повідомив про здійснення першого етапу серйозної адміністративної реформи. За його словами, тепер кожне міністерство буде побудоване за функціональною ознакою.

Також у кожному органі центральної виконавчої влади буде 4 заступники керівника, один з яких – перший. Змінюватиметься і внутрішня структура міністерства.

"Я хотів би, щоб в цьому приміщенні панував дух нової думки, яку не треба боятися висловлювати", - сказав Пинзеник, представляючи заступників.

"Я також дуже хочу, щоб ви не стояли в черзі і щоб не стояли в черзі люди, які приходять до вас. Ми повинні добре ставитися до людей, бо ми чиновники - наймані суспільством люди. Ми маємо показати приклад", - додав він.

Пинзеник також підкреслив, що обслуговування бюджетної сфери – це головне призначення бюджету.

"Про бюджетні обмеження не має забувати жоден працівник Міністерства фінансів, але бюджетні споживачі для нас є ключовими", - сказав Пинзеник.

До останніх призначень Максюта був начальником департаменту бюджету Мінфіну, працював держсекретарем Міністерства фінансів, а потім радником президента Кучми.

Регурецький був народным депутатом минулого скликання, працював заступником міністра фінансів.

Матвійчук донедавна був директором департаменту аудиту Національного банку України, звідки звільнився за власним бажанням 17 січня 2005 року.

4 лютого міністром фінансів України призначено Віктора Пинзеника.

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News