Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новий губернатор Харківщини під час хвороби спілкується через інтернет-форуми

Середа, 9 лютого 2005, 15:43
Новий губернатор Харківської області Арсен Аваков зареєструвався на форумі сайту "Медіа-групи Об'єктив" і спілкується з його читачами.

Відповідно до інформації на сайті, Аваков зареєструвався 8 лютого в 00:43 ночі. У середу його репліки на форумі з'являлися протягом робочого дня.

Серед іншого Аваков заявив, що готовий коментувати компромат на себе - "якщо факти наведені не в белетристично хамському тоні".

В іншій репліці новий губернатор повідомив: "температуру збив" й "висуваюся на роботу".

На питання про те, чи будуть збережені відрахування в позабюджетні фонди, Аваков сказав, що ставиться до цього "погано". "Думаю такого бути не повинно - принаймні, моя адміністрація не буде практикувати такого".

"А вот к меценатству отношусь прекрастно! Если бизнесмен готов помочь театру или детскому дому - отлично! Токо напрямик, без накопительных фондов, которыми руководят чиновники", - відповів губернатор.

Аваков відразу попросив вибачення за "форумну" лексику й орфографію, оскільки він стежить "більше за змістом, а не за формою".

На питання про російську мову Аваков сказав, що "у рамках європейської хартії російська мова має бути в пошані на території, де люди звикли історично спілкуватися російською".

У нового губернатора запитали, чи правда, що він збираєтеся організувати зустріч із учасниками жовтогарячої революції. " Я не планировал такой встречи. Со многими людьми встречаюсь из Померанчевых активистов, но это в рабочем прорядке, без всякой помпы"(орфографію збережено - "УП").

"А вообщето хочется перейти к жизни в "обществе в котром отсутствует принцип цветовой дифференциации штанов", - сказав Аваков і додав, що йому "впомнился известный фильм".

Аваков також пообіцяв, що з міліції будуть виганятися співробітники, які хабарничають: "Якщо міліціонер краде й вимагає - геть із органів! Сподіваюся, так і вийде в новому МВС (хоча - заздалегідь згодний зі скептиками - не все відразу вийде)".

***

Тим часом новопризначений голова Київської обласної держадміністрації Євген Жовтяк також приступив до виконання обов’язків і сказав, що не бачить причин для протистояння київської міської та обласної влад.

"Це одна з абсолютно надуманих проблем", - сказав Жовтяк на своїй першій прес-конференції в ролі губернатора.

"Насправді, ті суперечності, що існують між Києвом і областю, зумовлені особистими якостями екс-голови обласної держадміністрації (Анатолія Засухи), а не браком чи недосконалим розподілом владних повноважень".

Разом з тим, за словами Жовтяка, він дав доручення підготувати аналіз причин, "чому відбувалась війна між Києвом та областю". "Якщо такі причини були, ми їх дуже уважно вивчимо", - додав Жовтяк.

А хмельницькі прихильники Ющенка провели у Києві акцію проти призначення керівником області колишнього активного агітатора за Януковича Віталія Олуйка.

Микола Брянгін, керівник районного штабу Ющенка, сказав, що призначення Олуйка -це "плювок в обличчя тим 80% Хмельниччан, які проголосували за Ющенка".

"Зараз в районах ті, хто працював на провладного кандидата Януковича, святкують перемогу. Получаються, революцію роблять одні, а її плодами користуються інші".

"Українська правда", "5 канал", УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування