СБУ не підтверджує, що знайшли голову Гонгадзе. МВС - що арештували Астіона

Понеділок, 28 лютого 2005, 23:00
У Службі безпеки України не підтверджують інформацію про те, що була знайдена голова Георгія Гонгадзе.

У прес-службі сказали, що не коментують дану ситуацію, оскільки справу Гонгадзе веде Генпрокуратура.

При цьому в СБУ відзначили, що робота з цієї справи ведеться й інформація про її хід буде оприлюднена найближчим часом, повідомляє Лігабізнесінформ.

У прес-службі Генпрокуратури сказали, що "не мають даних" щодо голови Гонгадзе і затримання трьох осіб, причетних до його убивства.

Протягом дня була різна інформація з цього приводу. Зранку в генпрокуратурі і СБУ не коментували новини у справі Гонгадзе, пізніше прес-секретар глави СБУ Марина Остапенко заявила УНІАН, що інформація, викладена в заяві Єльцова, не відповідає дійсності.

Київський журналіст Олег Єльцов повідомив "5 каналу", що, за його інформацією, на Дніпрі знайдена голова журналіста і затримані убивці Гонгадзе.

Пізніше в інтерв'ю тому ж 5-му каналові Єльців сказав, що затримана генерала Астіона й інших офіцерів київського УБОЗ, які працювали в "наружці" під керівництвом генерала Олексія Пукача, що знаходиться в розшуку в справі Гонгадзе.

"Що стосується того, що знайшли голову Гонгадзе, скажімо так, ця інформація ще вимагає повторної перевірки. Я не можу говорити про неї, як про інформацію, це скоріше версія. По інформації одного з джерел голова знайдена в затоці Дніпра", - сказав Єльцов.

За даними "5 каналу", МВС не підтвердило інформацію про арешт Астіона.

Також арешт Астіона не підтверджують джерела "Української правди".

Читайте також:

ЗНАЙДЕНА ГОЛОВА ГЕОРГІЯ ГОНГАДЗЕ? СБУ мовчить

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...