Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко захистив міліцію від "побитого" Головатого

Вівторок, 1 березня 2005, 11:01
Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко вимагатиме покарання водія депутата Сергія Головатого, який відмовився показати посвідчення.

Про це Луценко заявив в інтерв’ю газеті "Сільські вісті", опублікованому у вівторок.

"Я займаю жорстку позицію: треба покарати водія, який виявив неповагу до працівників міліції і не пред’явив посвідчення водія. Я вимагаю від даїшників, щоб не брали хабарів. Але одночасно я прагну, щоб аби всі були однаковими перед законом. Пригода з Головатим стала для мене першим випробуванням. Як кажуть, Головатий мені друг, але істина дорожча", - сказав Луценко.

"Для мене є принциповим: кожен водій, ким би він не був – помічником народного депутата, міністром, губернатором, депутатом – має показати посвідчення на право управління автомобілем", - сказав він.

Луценко також стверджує, що у випадку якщо хтось повівся з депутатом грубо, він буде звільнений з лав міністерства внутрішніх справ і відповість за законом.

За словами міністра, після інциденту він розмовляв з Головатим телефоном, але той "зайняв жорстоку позицію – покарати міліціонерів".

Шість днів тому, співробітники ДАІ Києва приблизно о пів на першу ночі зупинили машину, у якій знаходився депутат. Міліціонери стверджують, що від водія Головатого був запах спиртного, і що вони попросили його показати посвідчення водія, але той відмовився.

У свою чергу Головатий стверджує, що коли він вийшов з машини, щоб з'ясувати, що сталося, працівники міліції його вдарили по ребрах.

Щодо стосунків та взаємодії його відомства з Службою безпеки України, Генпрокуратурою та Податковою адміністрацією, Луценко відповів: "З цим нормально". Він також зазначив, що він і голова СБУ Турчинов – "одна команда".

"Бо завдання у нас одне – навести порядок, насамперед у своїх рядах, а відтак - у державі", - сказав він.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...