Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Тимошенко створять міжфракційне об'єднання, включаючи Литвина?

Вівторок, 1 березня 2005, 13:36
Член фракції "Наша Україна", лідер Української народної партії Юрій Костенко прогнозує створення міжфракційного об'єднання на підтримку дій уряду і прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.

"На сьогоднішній день ні для кого не секрет, що уряд Тимошенко потребує підтримки, і це має бути парламентська більшість. Уряд має знати, на кого спиратися, тому що приймати потрібно не тільки популярні рішення, але, у першу чергу, непопулярні", - сказав Костенко в інтерв'ю журналістам у вівторок.

За словами депутата, крім фракцій "Наша Україна" і фракції БЮТ, у нову парламентську більшість зможуть увійти фракція Народної партії, депутатська група "Центр" і позафракційні депутати.

Костенко прогнозує, що в таку більшість можуть увійти близько 248 народних депутатів.

Відповідаючи на питання журналістів про те, чи вирішено, хто очолить фракцію "Наша Україна", Костенко висловив думку, що це питання найкраще вирішувати після проведення з'їзду партії "Наша Україна".

Крім того, на думку депутата, після проведення такого з'їзду має вирішуватися і питання, яке стосується "подальшого формату роботи" фракції "Наша Україна" у парламенті.

Лігабізнесінформ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування