Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Через комп'ютер на кордоні України вишикувалися кілометрові черги

Вівторок, 1 березня 2005, 13:42
У зв'язку з неполадками в Центральній базі даних Державної митної служби України на кордоні з Польщею утворилися багатокілометрові черги вантажних автомобілів.

Держмитниця вживає всіх заходів для ліквідації проблеми й обіцяє, що ситуація буде нормалізована в найближчі два дні, повідомляє у вівторок прес-служба Держмитниці.

Центральна база даних Держмитниці, до якої вносилася інформація про всі вантажі, які прибувають в Україну, через технічний збій обладнання перестала працювати в суботу.

Уже в неділю рух транспорту було відновлено шляхом налагодження обміну інформацією між митними органами через факсимільний зв'язок, відзначає прес-служба, однак відновлення бази даних займе певний час, і триватиме до середи.

"На сьогодні Держтаможня вже практично вийшла на звичайний режим (у кількісному вираженні) вантажів, які пропускаються в Україну, однак залишається проблема транспортних засобів, які не в'їхали в Україну протягом суботи. Ця проблема буде остаточно вирішена після завершення відновлення Центральної бази даних у найближчі кілька діб", - йдеться в повідомленні.

Держмитниця підкреслює, що ця проблема не стосується приватного легкового автотранспорту, якій перетинає кордон і проходить митні процедури без залучення Центральної бази даних.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування