США навчить Януковича бути опозиціонером?

Середа, 2 березня 2005, 15:04
Національний демократичний інститут США запропонував екс-кандидату в президенти Віктору Януковичу допомогу для розвитку нової опозиції в Україні.

Така пропозиція пролунала в ході зустрічі Януковича з директором Національного демократичного інституту США Девідом Детманом, повідомляє Лігабізнесінформ*http://liga.net/news/show/?id=139553) з посиланням на прес-службу Януковича.

"Детман запропонував лідеру Партії регіонів, якого він вважає "сильним лідером опозиції", допомогу в питаннях розвитку нової опозиції в Україні", - говориться в повідомленні.

"Я бачу загрозу в тому, що багато людей, які голосували, не відчувають, що їхній голос почутий. Новій владі поки ще складно повірити в те, що може бути ще якась опозиція в Україні", - зазначив Детман.

"Мій інститут хоче співробітничати з вами як з лідером опозиції, оскільки опозиція може прийти до влади", - додав директор Національного інституту США.

При цьому Янукович запропонував "приступити до справи" одразу, і співрозмовники обговорили проблему побудови політико-правового інституту опозиції.

Янукович підкреслив, що участь у цьому процесі може приймати й влада. Лідер партії повідомив, що найближчим часом у нього відбудеться зустріч із президентом України, на якій будуть обговорені і ці питання.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування