За Кравченком стежать із часів Кучми і він невиїзний?

Четвер, 3 березня 2005, 10:27
За колишнім міністром внутрішніх справ, одним з головних фігурантів справи Гонгадзе, ще торік було встановлене офіційне стеження.

Про це газеті "Сегодня" повідомили її джерела.

Газеті вдалося довідатися, що за Кравченком з 13 грудня минулого року встановлене цілком офіційне стеження. "Сегодня" відзначає, що санкція дана ще при старій владі. Вона також нагадує, що оперативні заходи, типу стеження або прослушки, дозволяються тільки судом.

Як заявив газеті співробітник спецслужби, Кравченко не може залишити межі України, оскільки на кордоні щодо його прізвища стоїть штамп "невиїзний". Чи будуть його заарештовувати, проясниться в найближчі дні, пише "Сегодня".

Як відомо, у середу генпрокурор Святослав Піскун заявив, що Юрій Кравченко в п'ятницю викликаний у генпрокуратуру на допит.

За інформацією "Сегодня", Кравченко залишається головним фігурантом "справи Гонгадзе". Версія, яку озвучили джерела газети, близькі до слідства: саме він, перекручено або правильно зрозумів наказ Леоніда Кучми про "нейтралізацію" журналіста, дав команду "своїм" розібратися з Георгієм.

Кравченка останній раз бачили в Криму на зборах Партії Регіонів. Газета "Известия" пише, що є версія, за якою він звідти відбув у Росію, скориставшись переправою Керч-Краснодарський край.

Читайте також:

Піскун знає замовників. У П'ЯТНИЦЮ ДОПИТАЮТЬ КРАВЧЕНКА

ПІСКУН РОЗПОВІВ, ЯК УБИЛИ ГОНГАДЗЕ

МЕЛЬНИЧЕНКО ПОВИНЕН ПРИЇХАТИ В УКРАЇНУ, ЩОБ ПЛІВКИ ФІГУРУВАЛИ В СУДІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування