Партія Литвина вимагає оприлюднити всі записи Мельниченка

Четвер, 3 березня 2005, 11:57
Народна партія вимагає оприлюднення всього без винятку змісту плівок майора Миколи Мельниченка.

Про це заявив на прес-конференції в четвер член фракції Народної партії в парламенті Олег Зарубінський, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

За його словами, у цей час багато політиків маніпулюють плівками майора Мельниченка.

Він відзначив, що це відбувається у зв'язку з тим, що відомі тільки окремі фрагменти цих плівок. Народний депутат вважає, що доцільно оприлюднити всі плівки, оскільки, за його словами, "необхідно українській громадськості знати їх повністю. Необхідно їх опублікувати".

При цьому Зарубінський вважає, що для спікера Верховної Ради, який також є лідером Народної партії, не існує жодних загроз, про які деякі політики говорять, посилаючись на записи Мельниченка.

Він вважає, що оприлюднення цих записів зніме всі питання подібного роду.

Тим часом віце-прем’єр Микола Томенко назвав надзвичайно важливими свідчення у справі Гонгадзе колишнього охоронця Кучми майора Миколи Мельниченка і Олександра Єльяшкевича, який очолював Тимчасову комісію з розслідування порушень під час президентських виборів 1999 року.

Він висловив сподівання, що ці свідчення будуть найближчим часом.

"Невдовзі ми дізнаємось прізвища не лише виконавців, а і замовників та організаторів цього злочину. Не даремно Леонід Кучма не повертається в Україну - мабуть, розуміє, що під час розгляду цієї справи ниточки розслідування можуть привести і до нього", - зазначив віце-прем'єр, повідомляє його прес-служба.

Читайте також:

МЕЛЬНИЧЕНКО МАЄ ПРИЇХАТИ В УКРАЇНУ, ЩОБ ПЛІВКИ ФІГУРУВАЛИ В СУДІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...