Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецькому архіві замість виборчих бюлетенів знайшли газети й журнали

Четвер, 3 березня 2005, 14:22
Після розкриття в архіві Донецької області боксів з виборчою документацією за підсумками другого туру голосування на виборах президента України 21 листопада 2004 року всередині замість бюлетенів виявилися журнали й газети.

Про це "Острову" повідомив Сергій Луньов, котрий був секретарем тервиборчкому під час голосування 21 листопада 2004 р. і головою тервиборчкому - під час переголосування 26 грудня 2004 р.

За словами Луньова, прокуратура Ворошиловського району Донецька проводить в обласному архіві розкриття боксів з виборчою документацією за підсумками другого туру голосування 21 листопада в 42 окрузі Донецька (Ворошиловський, Калінінський райони).

У двох перших боксах, що містять документацію по 5,12,13,14,15,16 дільницях, замість бюлетенів виявилися газети й журнали, повідомив Луньов сайту "Остров".

Він підкреслив, що коли дотримуватися букви закону, бокси повинні бути опечатані бланками з підписами всіх членів територіальної виборчої комісії, однак свого підпису як секретаря комісії він не знайшов. Візуально у нього склалося враження, що бланки підроблені.

Як повідомляє "Остров", 22 листопада, відразу після оголошення підсумків голосування в 42 виборчому окрузі по другому туру виборів, довірена особа Віктора Ющенка Антон Клименко зажадав на засіданні тервиборчкому переліку голосів.

Свою вимогу Клименко мотивував великою різницею між результатами голосування, отриманими в першому й у другому турі голосування. Так, 31 жовтня за Ющенка в цьому окрузі проголосували 6,06% виборців, а в другому - 0,62% .

Однак комісія не задовольнила вимогу Клименка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування