Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СБУ втомилася відписувати, тому повідомляє телефони. Окремий - для скарг на податківців

П'ятниця, 4 березня 2005, 16:23
Служба безпеки України просить звертатися до неї лише з тими питаннями, які стосуються її компетенції.

Як повідомляє прес-центр СБУ, "протягом останнього місяця у кілька разів збільшилась кількість усних та письмових звернень до Служби безпеки України".

На думку СБУ, "подібна тенденція свідчить про зростання довіри населення як до представників нової влади, так і до правоохоронного органу спеціального призначення, сподівання з їх допомогою нарешті вирішити накопичені роками проблеми".

У повідомлені прес-служби зазначається, що "перелік питань, з якими звертаються громадяни, пов’язаний насамперед з діяльністю СБ України у сфері боротьби з корупцією, організованою злочинністю, контрабандою, економічними злочинами тощо", а скарги, заяви та пропозиції "розглядаються згідно із законом України "Про звернення громадян".

Разом з тим, керівництво спецслужби нагадує, "що до СБУ слід звертатися з питань, які відносяться до компетенції органів безпеки, які стосуються діяльності СБ України та її співробітників", зазначається в прес-релізі.

У зв'язку з цим прес-центр радить мешканцям регіонів, "перш, ніж звертатися до Центрального управління СБУ, попередньо вирішувати питання із співробітниками громадських приймалень обласних управлінь СБ України".

Прес-центр СБУ нагадує також контактні телефони для громадян.

Так, в громадську приймальню СБУ на вул. Володимирській, 35 можна зателефонувати за номером 226-25-64.

За номером 226-33-71 дзвінки (цілодобово) приймає черговий СБУ.

Телефон довіри 255-50-22 призначений "спеціально для звернень громадян на конфіденційній основі, що заслуговують на увагу контррозвідки і стосуються особливо небезпечних злочинів проти держави, зокрема, державної зради і шпигунства".

Окремо в кожному регіональному органі СБУ існують телефони "гарячої лінії", за якими громадяни "можуть оперативно повідомити про факти порушень законодавства або спроби перешкоджання здійсненню господарської діяльності з боку працівників органів державної податкової служби". В Києві таким номером є 253-49-09.

З управлінням внутрішньої безпеки СБУ можна сконтактуватися за допомогою електронної пошти: inside@ssu.gov.ua.

Детальнішу інформацію щодо порядку звернень та телефони чергових регіональних управлінь СБУ можна знайти на сайті Служби безпеки.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...