Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний не буде головою партії Ющенка. І ніхто

П'ятниця, 4 березня 2005, 17:17
Партію "Народний Союз "Наша Україна" буде очолювати не один лідер, а виборна рада, що буде мати свого голову.

Про це повідомив керівник секції з розробки уставу партії Борис Беспалий, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Беспалий повідомив, що на центральному рівні з'їзд буде обирати велику, представницьку раду. "Буде лише голова ради - перший серед рівних у цьому органі. Крім того, буде існувати інститут почесного голови. Хто їм буде - легко здогадатися", - розповів він.

За його словами, структура партії "Народний Союз "Наша Україна" буде передбачати мінімальну кількість керівних посад. Беспалий переконаний, що це убезпечить партію від внутрішньої боротьби за посади й зайвий бюрократизм.

Як повідомили в прес-службі "Нашої України", на місцевому рівні осередок партії буде складатися із загальної конференції, яка буде обирати раду й голову осередка.

"В ідеалі первинні організації партії будуть існувати в межах кожної виборчої дільниці", - запевнив депутат.

Також Беспалий відзначив, що "Народний Союз Наша Україна" не буде створюватися шляхом об'єднання декількох уже існуючих партій.

Відповідно до розробленого уставу партії, члени інших політичних партій повинні припинити членство у них перед вступом у партію Віктора Ющенка.

Членство в блоці "Народний Союз Наша Україна" починається з 5 березня 2005 року.

Беспалий також підкреслив, членство в партії є індивідуальним.

"В Україні часто буває, що об'єднуються дві партії, а в результаті їх стає чотири. Потрібно, щоб у результаті об'єднання партій ставало менше, ніж було", - додав народний депутат.

За його словами, організатори знайшли формулу, яка зробить партію "одночасно й широким народним рухом, і виборчою машиною".

Беспалий відзначив, що "політично утворення партії - це процес єднання всіх "помаранчевих", демократичних сил, але організаційно вона створюється з нуля".

Читайте також:

Партію Ющенко очолить Безсмертний?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування