Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма довідався про Кравченка й повертається

П'ятниця, 4 березня 2005, 18:54
Колишній президент Леонід Кучма перериває свою відпустку й прибуває в суботу в Київ, повідомляє кореспондент каналу "1+1", якому вдалося взяти інтерв'ю у екс-президента в Карлових Варах.

Кучма повідомив, що довідався про загибель Юрія Кравченка з телефонного дзвінка з Києва, не уточнивши, від кого саме був дзвінок. За словами Кучми, "мало б хто витримав такий божевільний тиск", який відчував Кравченко "у зв'язку зі справою Гонгадзе".

Кучма сказав, що "добре знав Кравченка й ніколи не дав би злочинний наказ, маючи на увазі вбивство Гонгадзе", повідомляє канал "1+1".

Коментуючи самогубство Кравченка, Кучма сказав, що той "вчинив неправильно".

"Він свідомий, що генпрокуратура викличе його на допит, і він заявив, що прийде й дасть свідчення", повідомляє канал.

Це було його першим інтерв'ю Леоніда Кучми після відходу з посади президента.

У той же час, за даними телеканала НТН, журналісти з камерами оточили віллу, у якій відпочиває Кучма, чекаючи можливості його сфотографувати.

Раніше їм вдалося зняти його, як він проходився кілька секунд із охоронцями в оточенні групи якихось людей, мабуть, коли він йшов на якусь процедуру, повідомляє канал.

Кучма відпочивав у Карлових Варах з 15 лютого. За даними ЗМІ, він відпочиває там один, у супроводі асистентки. Раніше планувалося, що він повернеться до Києва на початку наступного тижня.

"Українська правда"

Читайте також:

Кравченко у передсмертній записці звинуватив Кучму

Кучма потрапив на власні похорони

Кучма повернеться до Києва на початку наступного тижня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування