Імігрувати до США тепер не треба через Варшаву

Середа, 9 березня 2005, 14:32
1 березня 2005 року посольство США в Києві почало перенесення процесу обробки іміграційних віз для громадян України з посольства США у Варшаві до Києва.

Проведення інтерв’ю з приводу отримання іміграційних віз у Києві почнеться 3 травня 2005 року, повідомляє прес-служба посольства США.

"Перенесення обробки іміграційних віз з Варшави до Києва значно збереже час та кошти аплікантів, які звертаються за візами; їм не потрібно буде їхати до Польщі для завершення процесу оформлення іміграційних віз", - повідомляє посольство.

Обробку диверсифікаційних віз ("візова лотерея") буде продовжено у Варшаві.

Першим кроком на шляху перенесення обробки іміграційних віз є збереження затверджених петицій І-130 (іміграційна віза), поданих до посольства США у Києві.

Громадяни США подають ці петиції на своїх найближчих родичів – чоловіка/дружину, дітей або батьків, які мешкають в Україні.

Замість того, щоб пересилати такі петиції до Варшави, наш відділ іміграційних віз американського посольства в Україні зберігатиме їх для обробки в Києві.

Години прийому петицій: з 13:00 до 15:00, з понеділка по четвер, у відділі іміграційних віз консульства США по вулиці Пимоненка 6, Київ 01901.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування