Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Дачу Білоконя чекає доля Майбаха Кірпи

П'ятниця, 1 квітня 2005, 19:46
Міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко заявляє, що дача екс-глави МВС Миколи Білоконя буде виставлена на конкурс за стартовою ціною біля $3 млн.

Про це заявив Луценко в інтерв'ю журналістам, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Буквально вчора ми виїжджали туди (до дачі) і прийняли рішення про оголошення тендера на придбання достатньо дорогої земельної ділянки, а також приміщення (дачі), у яке було вбухано більше мільйона американських доларів будівельними матеріалами", - заявив Луценко.

"Я б виставив стартовою ціною близько 3 млн. доларів або 15 млн. грн. Мені саме стільки необхідно для завершення (будівництва) трьох корпусів госпіталю в Київській області", - сказав Луценко, відзначивши, що буде "абсолютно правильно поміняти дачу колишнього керівництва на три блоки для сотень працівників міліції, які можуть там оздоровитися".

Коментуючи інформацію про те, що Білоконь перебуває в Росії, міністр відзначив: "У нас немає дурної звички стежити за громадянами України. Де вони перебувають - це їхня особиста справа, у тому числі це стосується й колишніх міністрів внутрішніх справ".

Раніше міністр транспорту й зв'язку заявив, що автомобіль "Майбах", який належав раніше покійному екс-міністру Кірпі, також буде проданий на аукціоні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування