Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко думає, що Азаров був би корисним послом у Росії

Субота, 2 квітня 2005, 12:47
Секретар Ради нацбезпеки Петро Порошенко не лобіював Азарова на посаду посла України в Російській Федерації

Про це Порошенко заявив в інтерв'ю "Дзеркалу тижня"

"Маячня. Я вже втомився реагувати на різноманітні плітки... Хоча дозволю собі зауважити, що Микола Янович зміг би принести в Москві значно більше користі, ніж Микола Білоблоцький", - зазначив секретар РНБО.

Щодо того, що його називають покровителем бізнесмена Костянтина Григоришина, Порошенко зазначив: "Я не шукаю собі покровителів і не шукаю ролі покровителя для себе. У конфліктах, на які ви натякаєте, істину мають встановлювати суди. Але від себе додам, що "Динамо" в країни свого часу просто вкрали".

Порошенко висловився за перевірку законності угоди між братами Суркісами і Віктором Безверхим на початку 90-х, коли "Динамо" було передано у приватну власність.

Секретар РНБО також іще раз підкреслив, що в нього "прекрасні стосунки" з Юлією Тимошенко. "Ми разом із прем'єром ефективно співпрацювали в бюджетному питанні. Це було наше спільне завдання, що закінчилося спільною перемогою", - зазначив він.

Водночас Порошенко не погодився з критикою Тимошенко в бік близького йому Луцького автомобільного заводу.

"Свого часу Президент одним розчерком пера позбавив завод цілком законних на той момент пільг. І лише завдяки менеджменту підприємство вижило. Гадаю, Юлія Володимирівна була просто не дуже добре поінформована", - зазначив він.

"Я виступав за те, аби після скасування пільг автомобілебудівникам була передбачена цивілізована форма підтримки вітчизняного виробника. Ідеться, крім іншого, про десятки, а з урахуванням суміжників — сотні тисяч робочих місць", - додав Порошенко.

Він також наголосив, що є "відповідальним політиком", котрий "розділяє відповідальність за ефективність дій усієї команди Президента".

"Заради реалізації загальнокомандних цілей я готовий іти на наймасштабніші домовленості й на найширші компроміси. Але заради цього ж я здатний бути послідовно жорстким, вимогливим і принциповим стосовно друзів і соратників. І вітаю таке саме ставлення до себе", - додав Порошенко.

Читайте також:

Азарова не призначали послом у Росію. Поки що?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування