Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук розкритикував фанту

Субота, 2 квітня 2005, 13:23
Віктор Медведчук вважає, що перемога помаранчевої революції означає поразку демократії.

"Всі пам'ятаємо, чим завершилася виборча кампанія – фактичною поразкою демократії і більш ніж сумнівним приходом до влади коаліції право-ліберальних і націоналістичних сил", заявив він у своєму виступі на з'їзді СДПУ(О).

Медведчук сказав, що "помаранчева революція має не більший стосунок до демократії, ніж фанта до апельсинів". Ці слова Медведчука були зустрінуті гарячими оплесками.

"Україна була буквально зґвалтована на київському Майдані", - додав Медведчук. Він також заявив, що за революцією стояли "потужні" закордонні фінансові сили.

"Перемога помаранчевої революції – це ще одна жертва, яку заплатила українська держава", - сказав Медведчук, маючи на увазі, що "за зовнішні протекції приходиться платити".

"Нинішні керівники хизуються любов'ю до України, але таке враження, що любов до транснаціональних корпорацій у них більша", - додав Медведчук.

"Так звана народна влада є конгломератом жорстко конкуруючих бізнес-груп", - додав Медведчук. "В коридори влади прийшли надто багато бізнесменів, до того ж не дуже успішних".

Медведчук сказав, що після перемоги Ющенка "соціально-політична ситуація не покращилася, а погіршилася, нова влада працює неефективно".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування