Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук вважає "комедією" плівки Мельниченка. Кравчук проти записів про "дівок у бані"

Субота, 2 квітня 2005, 15:22
Віктор Медведчук називає історію з записами Мельниченка "комедією" і відмовляється коментувати обвинувачення в цій справі до кінця слідства.

Про це лідер СДПУ(о) заявив на прес-конференції у суботу по закінченні з'їзду, коментуючи останні заяви навколо плівок Мельниченка, зокрема причетність Євгена Марчука до прослуховування.

"Якщо вірити всім повідомленням на тему багатостраждальної комедії про записи Мельниченка, то в число винних можна вже було записати пів-Європи, півсвіту і точно майже всю Україну", зазначив Медведчук.

"Чергове розкриття, чергова інформація, яка претендує на рівень піару в нашій країні, не повинна сприйматися як істина в останній інстанції", - наголосив він.

"Поки не закінчиться слідство про прослуховування президента Кучми, не можна говорити, хто винен, а хто ні ", - зазначив Медведчук, згадавши про презумпцію невинуватості.

Лідер фракції СДПУ(о) Леонід Кравчук пов'язав активізацію Бориса Березовського в Україні бажанням ударити по російській владі.

"Березовський хоче насолити Росії. І він буде солити всім, щоб домогтися цього", - сказав Кравчук, коментуючи слова соратника Березовського підполковника ФСБ Олександра Литвиненка, що прослуховування Кучми організував Марчук.

"Березовський хоче отримати контроль над плівками. До цього автором заяв про плівки був Мороз, тепер хоче Березовський. Ці записи – гостра сокира, яка дозволяє маніпулювати політиками", - додав Кравчук.

Водночас Кравчук не вважає, що Березовському слід заборонити в'їзд до України.

Тим часом інший член СДПУ(о) Григорій Суркіс сказав, що заява щодо причетності Марчука до прослушки його не стосується. "Можливо, це був першоквітневий жарт", - сказав Суркіс.

Як відомо, у 1998 році Суркіс і Кравчук входили разом з Марчуком до керівництва СДПУ(о).

***

У коментарі журналістам Кравчук також висловився проти створення Національного бюро розслідувань, про яке заявив президент Ющенко.

"Воно буде займатися слідкуваннями і прослуховуваннями. Але слухати будуть не про корупцію, а про те, як хтось піде з дівками в баню. І потім йому пропонуватимуть: хочеш викупити ці плівки?", - сказав Кравчук.

Українська правда


ПРОСЛУШКУ КУЧМИ ВЛАШТУВАВ МАРЧУК. У МЕЛЬНИЧЕНКА ЗАВЕЛИСЯ МІЛЬЙОНИ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...