Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Медведчук бачиться із Кучмою, та дав урок Ющенку

Субота, 2 квітня 2005, 18:34
Лідер партії СДПУ(о) Віктор Медведчук повідомив, що кожного тижня зустрічається з колишнім президентом Кучмою.

"Я зустрічають раз на тиждень, обговорюю різні питання, в тому числі політичну ситуацію в країні. Настрій у нього нормальний", - сказав Медведчук під час прес-конференції в Києві в суботу.

Він також заявив, що не розділяє позицію "сьогоднішніх державних службовців, які навипередки намагаються подати ту чи іншу лінію поведінки нової влади".

"Я думаю, що з цих тем буде наведено порядок в найближчий час, і нове керівництво в особі нового президента також зрозуміє, що мабуть від влади багатьом говорити не треба. Треба по-перше, працювати і робити, а по-друге інформувати. Але це вже проблеми нової влади", - сказав він.

Щодо своєї непублічної діяльності під час головування адміністрацією Кучми, він сказав: "Мені здається, що всі розуміли, чому публічна діяльність не мала місце в діяльності лідера партії. Я був на державній службі і вважав для себе некоректним відстоювати ті чи інші політичні позиції".

Медведчук також прокоментував призначення Нестора Шуфрича своїм заступником. За його словами, Шуфрич "заслужив цю посаду".

"Він більше як ніхто претендував і отримав цю посаду за свої бійцівські якості, за свою принципову позицію, за те, що він дійсно людина, яка може зробити багато для партії", - сказав він.

"А перекладати свої обов'язки як публічного політика, як голови партії, я ні на кого не збираюсь, тим більше, що дещо на цьому розуміюсь, і буду в силу своїх здібностей працювати як публічний політик", - відповів Медведчук на питання журналістів.

Українська правда

Читайте також:

Шуфрич став тінню Медведчука. А з'їзд СДПУ(о) відлаяв Медведчука


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування