КУЧМА КАЖЕ, ЩО НЕ ПОВЕРНЕТЬСЯ В ПОЛІТИКУ. ВІН ВЖЕ НАЇВСЯ

Понеділок, 4 квітня 2005, 18:40
Екс-президент України Леонід Кучма не має наміру повертатися у велику політику. Про це він заявив у понеділок журналістам.

"Я вважаю, що я стільки наївся... для мене і для суспільства потрібно багато часу, щоб зрозуміти, що відбулося при (президентстві) Кучмі", - зазначив він.

Водночас, нинішню оцінку в ЗМІ його діяльності Кучма охарактеризував як шантаж, брехню і "чорнуху".

Відповідаючи на питання журналістів, коли востаннє бачився з президентом України Віктором Ющенком, Кучма підкреслив, що це було на його інавгурації (23 січня 2005 року).

Щодо того, якими могли б бути наслідки приїзду в Україну опального російського олігарха Бориса Березовського, Кучма зазначив, що українські політики повинні думати, наскільки серйозними можуть бути наслідки.

"Для Росії – це мить, так би мовити", а для України йдеться "про політичні обов'язки", - сказав екс-президент.

На прохання журналістів оцінити дії нової владної команди, Кучма сказав, що з врахуванням його попередньої посади, робити таку оцінку було б не зовсім коректно. Проте, за його словами, якщо проголошується, що бізнес і політика - це різні речі, то треба дотримуватися цього, оскільки про такі обіцянки "ніхто не забуває".

Водночас, він відзначив як позитивний фактор призначення головою Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрія Єханурова. За його словами, коли йдеться про таких кандидатів на посади, то це ні в кого не викликає ніяких сумнівів.

Кучма охарактеризував Єханурова як професіонала, який пройшов серйозну школу, і відзначив, що за такими людьми - успіх.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування