Родича Медведчука оголошено в розшук

Понеділок, 4 квітня 2005, 18:59
Міліція оголосила в розшук 2 підозрюваних в організації правопорушень на виборах мера Мукачевого (Закарпатська область) 18 квітня 2004 року, а також правопорушень у ході першого й другого турів виборів президента в жовтні й листопаді 2004 року.

Про це повідомляють Українські Новини з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

За даними прес-служби, міліція розшукує Івана Чубирка, 1970 року народження - колишнього радника голови Державної адміністрації Закарпатської області, а також його брата Миколу Чубирка, 1977 року народження.

Обоє підозрюваних - жителі Мукачевого. Суд призначив їм запобіжний захід - арешт.

Міліція закликає всіх, хто знає про місце перебування цих громадян, повідомити в найближче відділення міліції.

Раніше "Наша Україна" звинувачувала Івана Чубирка у причетності до фальсифікації виборів мера Мукачевого 18 квітня 2004 року.

За їх словами, помічник тодішнього губернатора Івана Різака Чубирко координував всю роботу з пересування криміналізованих груп та з узгодження дій криміналітету й правоохоронців Мукачевого з обласною владою.

Також, за словами опозиції, Чубирко є родичем Віктора Медведчука – чоловіком сестри Оксани Марченко, дружини лідера СДПУ(о).

Як відомо, вибори в Мукачевому визнані сфальсифікованими всіма міжнародними спостерігачами.

23 грудня 2004 року Мукачівський міський районний суд поновив Василя Петьовку на посаді мера Мукачевого. На цю посаду він був обраний в 2003 році.

Читайте також:

Мукачеве: як це було. І як це не повинно бути


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...