Піскун поїде в США пізніше, а поки зірвав зустріч Мельниченка з Ющенком?

Вівторок, 5 квітня 2005, 10:19
Генпрокурор Святослав Піскун до кінця поточного тижня може відвідати США в рамках розслідування кримінальної справи про убивство Георгія Гонгадзе.

Як повідомляють джерела "Української правди", Піскун вирушить до США з ініціативи президента Ющенка, який зараз перебуває в Америці.

У прес-служби Генпрокуратури не коментують інформацію про візит Піскуна.

"У нас в прес-службі немає інформації про таку поїздку. Якщо він поїде, ми про це повідомимо після його прибуття в США. Генпрокурор – охоронювана персона, і про його пересування навіть по Києву ми не анонсуємо", - сказав співрозмовник у прес-службі Генпрокуратури.

Раніше екс-депутат Олександр Єльяшкевич повідомив, що Піскун відмовився від зустрічі з екс-майором держохорони Миколою Мельниченком.

За словами Єльяшкевича в інтерв'ю радіо "Свобода", Піскун мав прибути до США ще до початку візиту Ющенка, щоб зустрітись з Мельниченком.

"Ми пішли на конкретні кроки для того, щоб все ж таки зустріч з Піскуном відбулася", - зазначив Єльяшкевич, додавши, що для цього були залучені Департамент юстиції США, представники якого повинні бути присутні на цій зустрічі, та адвокати Мельниченка.

"Все це було погоджено, але в останню хвилину Піскун повідомив, що він не буде приїжджати до США, і фактично зірвав ту зустріч, яка повинна була відбутись під час візиту Віктора Ющенка зранку у вівторок", - додав він.

За словами Єльяшкевича, "скасування візиту Піскуна з посиланням на те, що у нього є якісь дуже важливі справи в Україні, було зроблено з метою не допустити нашу з Мельниченком зустріч з Ющенком".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування