Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гурвіц зареєстрований мером Одеси

Вівторок, 5 квітня 2005, 15:53
У вівторок Одеська міська територіальна комісія зареєструвала міським головою Одеси Едуарда Гурвіца.

Таке рішення прийняте у виконання рішення Приморського районного суду Одеси від 4 квітня 2005 року.

Відповідно до судового рішення, виборча комісія була зобов'язана скасувати своє рішення 2002 року про визнання мером Одеси Руслана Боделана. Міськвиборчкому також пропонувалося визнати переможцем виборів міського голови в 2002 році Гурвіца.

За таке рішення проголосували всі присутні (вісім з десяти) членів виборчої комісії.

Після засідання виборчої комісії Гурвіц сказав: "Я планую здати мандат народного депутата від фракції "Наша Україна" і зосередитися на роботі з управління містом. Одеса в цей час знаходиться в жахливому стані - розбиті дороги, забруднене море, відсутні гаряча вода й опалення", - сказав він.

Імовірно, у вівторок відбудеться позачергова сесія Одеської міської ради, на якій буде оголошене рішення міської виборчої комісії про визнання повноважень міського голови Грувіца.

Як повідомлялося, 4 квітня Приморський суд Одеси визнав недійсними вибори міського голови в 2002 році й зобов'язав зареєструвати Едурда Гурвіца одеським мером. Таке рішення зачитала суддя Світлана Ярош.

Приморський суд Одеси почав 14 березня розгляд позовної заяви нардепа Гурвіца, який балотувався в 2002 році на посаду мера Одеси, переглянути рішення цього суду від 20 травня 2002 року, яким Боделан був визнаний переможцем на виборах.

На виборах 2002 року екс-мер Одеси Гурвіц балотувався на посаду міського голови й посів друге місце з результатом 117 тисяч голосів. Його суперник Боделан одержав 172 тисячі голосів. Відразу ж після оголошення результатів виборів в 2002 році Гурвіц звернувся із заявою про те, що в ході виборів були виявлені грубі порушення Закону України про вибори міських голів.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування