ПОРА ставить наметове містечко для Євробачення

Середа, 6 квітня 2005, 13:53
Під час проведення 50-го пісенного конкурсу "Євробачення" у Києві буде функціонувати наметове містечко, у якому оселяться представники європейських і українських мас-медіа, іноземні та вітчизняні гості конкурсу.

Про це йдеться у прес-релізі громадської організації "ПОРА".

Як йдеться в повідомленні, встановлення наметового містечка – один із головних проектів, запланованих Комітетом з організації супровідних заходів на підтримку пісенного конкурсу "Євробачення-2005".

Організатори комітету, куди ввійшли представники ГО "Нова Пора" та компанія CFC Consulting за підтримки НТКУ, очікують, що табір зможе розмістити від 5 до 10 тисяч гостей.

Комітет провів першу робочу зустріч з представниками Київської міської адміністрації. На зустрічі були присутні директор НТКУ Тарас Стецьків, виконавчий директор "Євробачення" в Україні Павло Грицак, начальник головного управління культури КМДА Олександр Биструшкін, представник "Пори" Владислав Каськів.

Під час зустрічі було досягнуто згоди про майбутню співпрацю. За результатами зустрічі відповідальні служби міста отримали розпорядження щодо підготовки місця, обраного для наметового табору.

Організатори комітету сподіваються, що наметове містечко не лише допоможе вирішити проблеми високих цін на готелі у столиці, а й стане ще однією "родзинку" цьогорічного "Євробачення", вдало поєднавши комфортні умови життя у кемпінгу та романтику революційного Майдану.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування