Коновалюк змінив Януковича на Тігіпка

Середа, 6 квітня 2005, 19:37
Лідер партії "Трудова Україна" Сергій Тігіпко виступає за оновлення своєї партії.

Про це він заявив під час виступу на нараді керівництва обласних партійних організацій та активу партії "Трудова Україна", повідомляє прес-служба партії.

Як йдеться в документі, Тигіпко висловився за оновлення "Трудової України" з урахуванням "сьогоднішньої політичної ситуації в країні".

Як зазначає прес-служба, у ході дискусії актив партії позитивно сприйняв ідею оновлення "Трудової України". Було обговорено також питання підготовки до майбутнього з`їзду партії.

В свою чергу Валерій Коновалюк, який також брав участь у нараді, презентував власне бачення ролі партії в нинішніх політичних умовах. "В цю програму увійшли численні пропозицій Коновалюка, не підтримані політрадою Партії регіонів", - йдеться в документі.

Як зазначається в повідомленні, "гостра розмова відбулася навколо сьогоднішньої ситуації в регіонах України з огляду на адміністративний та силовий тиск на людей, що голосували проти нинішньої влади на президентських виборах", а також нинішньої владної кадрової політика та "погіршення економічної ситуації в країні".

У нараді також взяли участь депутати Володимир Сівкович, заступник голови партії Олександра Кужель.

Раніше в середу Коновалюк підтвердив, що йому пропонували очолити партію Трудова Україна.

"Українська правда"

Читайте також:

КОНОВАЛЮКУ ЗАПРОПОНУВАЛИ ОЧОЛИТИ ПАРТІЮ ТІГІПКА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування