Шуфрич вимагає звільнення Колєснікова. Чупрун боїться за стабільність

Середа, 6 квітня 2005, 20:09
Депутати Сергій Ларін, Ігор Шкіря, Віталій Хомутиннік, Микола Комар і Нестор Шуфрич вимагають звільнення голови Донецької облради Бориса Колєснікова з-під варти.

Про це йдеться у їх відкритій заяві до генпрокурора Піскуна, голови Верховного суду Маляренка, міністра внутрішніх справ Луценка та голови СБУ Турчинова.

"Ми вважаємо такі дії правоохоронних органів неприпустимими і вимагаємо негайного звільнення Бориса Колєснікова з-під варти. На нашу думку, має місце провокація, метою якої є очорнення лідерів партій, дискредитація політиків та керівників органів місцевого самоврядування, які підтримували Януковича", - йдеться в заяві.

Депутати також стверджують, що продовжується "систематичне і сплановане переслідування регіональних лідерів, політиків, бізнесменів, журналістів, пересічних громадян, - усіх, хто підтримував на минулих президентських виборах Віктора Януковича".

В той же час голова Донецької облдержадміністрації Вадим Чупрун вважає важливим, як затримання Колєснікова може відобразитись на стабільності регіону.

"Сам факт затримання я коментувати не буду, цим мають займатися відповідні органи. Головне питання тільки - як це відіб'ється на стабільності регіону?", - сказав Чупрун, слова якого навів його помічник Сергій Милютін.

В той же час він не уточнив, яку саме стабільність Чупрун мав на увазі – політичну, соціальну або економічну, зазначає Інтерфакс-Україна

"Українська правда"

Читайте також:

Янукович вимагатиме від Луценка пояснень про Колєснікова

ГЕНПРОКУРАТУРА ЗАТРИМАЛА НАЙБЛИЖЧОГО СОРАТНИКА АХМЕТОВА

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...