Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розбудив Піскуна, щоб дізнатися про Колеснікова

Четвер, 7 квітня 2005, 09:50
Президент України має намір звернутися до генерального прокурора для того, щоб з’ясувати обставини арешту голови Донецької облради Бориса Колеснікова. "Я сьогодні, після того як завершиться офіційна частина візиту, зв'яжуся з генеральним прокурором, щоб з’ясувати обставини", – сказав Віктор Ющенко.

Глава держави підкреслив, що він і його команда будуть боротися з фактами порушення закону, корупції і хабарництва, що "принижують Україну як державу, ким би ти не був". "Я даю слово, що влада буде уважно стежити за цим процесом", – сказав президент.

"Настав час звикнути жити за законом незалежно від того, хто ти є: чи у владі, чи в опозиції. Якщо ти ведеш дискусію з законом, усе суспільство, незалежно від кольору політичної ідеології, повинно бути на боці закону", – підкреслив Віктор Ющенко.

Він також повідомив, що йому вже доповідали на минулому тижні про кількість справ, заведених у різних регіонах, пов’язаних з фальсифікаціями в ході президентських виборів, а також про те, скільки десятків міліціонерів були звільнені.

"Я даю вам слово, мій уряд, влада, яку я очолюю, переслідуваннями займатися, тим більше політичного роду, не буде", – пообіцяв президент.

За матеріалами Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування