Янукович не палить, грає в теніс з Бубкою і слухав Ющенка в Конгресі

Четвер, 7 квітня 2005, 12:49
Віктор Янукович вважає, що президент України Віктор Ющенко, виступаючи в Конгресі США, "говорив правильні слова".

Про це Янукович сказав під час своєї Інтернет-конференції.

"Особливо про незалежність судової влади, свободу слова, ксенофобію і антисемітизм. Але якщо порівняти слова Віктора Ющенка з тим, що робиться зараз насправді в Україні, виникає дуже багато питань про розбіжність між словом і справою", - відзначив Янукович.

"Мене, наприклад, не влаштовують питання торпедування вступу України в НАТО. Коли президент дуже добре знає, яке неоднозначне ставлення до цього питання в Україні, і розуміє, що це питання може ще більше розколоти українське суспільство, замість того, щоб організувати процес обговорення цього питання, прийняти закон про референдум (такі питання повинні обговорюватися тільки на референдумах і прийматися українським народом), він втягує суспільство в конфронтацію", - відзначив він.

Коментуючи арешт голови донецької облради Колеснікова, Янукович заявив, що "це – політичне замовлення, і ми з'ясовуватимемо всі обставини, і робити все для того, щоб Колеснікова звільнили з-під варти, тому що це – людина, яка не становить ніякої небезпеки для суспільства".

В той же час він відзначив, що не вважає, що арешт Колеснікова може призвести до сепаратизму. "Я вважаю, що сепаратизмом у нас, як то кажуть, і не пахне", - відзначив він.

Також Янукович розповів, що він давно кинув палити, а його улюблена пісня "Весна на Зарічній вулиці".

На питання, що ви любите робити у вільний час, Янукович відповів: "Спілкуватися зі своїм онуком, зі своєю сім'єю, займатися спортом, спілкуватися з друзями. Не люблю самоту".

Він також розповів, що часто спілкується з Сергієм Бубкою. "Це – дуже цікава, всесторонньо розвинена людина. Знаю його не один десяток років, у нас багато спільних поглядів. Гра в теніс з ним приносить величезне задоволення. Він має хорошу форму спортивну, і дуже емоційний у грі", - відзначив Янукович.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування