Януковичці ініціюють "Україну без Ющенка"

Четвер, 7 квітня 2005, 12:53
У Донецьку на площі перед обласною державною адміністрацією Партія регіонів встановила 15 наметів і проводить мітинг на підтримку затриманого правоохоронними органами голови обласної ради Бориса Колесникова.

Як передає УНІАН, у мітингу беруть участь близько 2 тис. людей.

Мітинг проходить під прапорами Партії регіонів, молодіжної організації Партії регіонів і Прогресивної соціалістичної партії України. Учасники мітингу тримають у руках гасла: ""Борис ты прав! Нас не подковать", "Янукович, Боделан, Колесников… Кто будет следующим?", "Донбасс не сломить!", "Внимание: расправа!".

Виступаючі закликають звільнити Колесникова з-під варти, називають його затримання політичною розправою, а самого Колесникова - "наш лідер".

Мітингуючі скандують "Ющенка - геть!", "Поверніть Колесникова Донбасу".

На мітингу через репродуктор транслюються радянські революційні пісні, зокрема "Інтернаціонал". Звучать також пісні виборчої кампанії лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

На мітингу було оголошено, що в четвер депутати обласної ради вилітають до Києва пікетувати Міністерство внутрішніх справ, а увечері в центрі Донецька пройде масовий мітинг.

В свою чергу громадська молодіжна організація "Союз породжених революцією" і Донецький обласний союз підприємців малого й середнього бізнесу й ремісників ініціюють акцію "Україна без Ющенка", передає "Інтерфакс-Україна".

Такий крок викликаний затримкою в середу голови Донецької облради Бориса Колесникова. Як зазначено в спільній заяві, метою акції є "скинення нині діючого строю конституційним шляхом", через переслідування громадян, які підтримали Януковича на президентських виборах 2004 року.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування