Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко хоче побачитися з Путіним, щоб поговорити про монополію

Четвер, 7 квітня 2005, 17:18
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко чекає результативної зустрічі з прем'єр-міністром Росії Михайлом Фрадковим в ході візиту до Москви у середині квітня, і має намір, зокрема, обговорити з ним підвищення Росією експортного мита на нафту.

У інтерв'ю журналістам у четвер в Києві Тимошенко відзначила, що програма її візиту до Росії знаходиться у стадії затвердження, проте висловила упевненість, що проведе "всі необхідні зустрічі".

"Моя головна зустріч - це зустріч з прем'єр-міністром, протокольна наша робота. Я вважаю, ми багато чого досягли в питаннях взаєморозуміння", - підкреслила Тимошенко.

Вона висловила сподівання на зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним в ході свого візиту до Москви.

"Що стосується Володимира Володимировича, я, безумовно, хотіла б його побачити, поспілкуватися з ним. І думаю, що ми крок за кроком рухатимемося до нормальної, активної, партнерської роботи з Російською Федерацією", - сказала Тимошенко.

Прем'єр підкреслила, що обов'язково обговорюватиме питання підвищення в період весняно-польових робіт експортного мита на нафту з $83 до $102,6 за тонну.

"Це впливає сьогодні на ціни на нафтопродукти, враховуючи, що у нас і на нафтопереробних заводах теж росіяни. І у нас створилася така певна монополія", - сказала Тимошенко.

Вона висловила переконання, що в цьому питанні буде знайдено взаєморозуміння з російською стороною.

Интерфакс-Украина

Читайте також:

Тимошенко відвідає Москву на вік-енд


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування