Омельченко заперечує полювання на собак, а намети поставить на Трухановому острові

П'ятниця, 8 квітня 2005, 11:38
Київський міський голова називає "легкою провокацією" повідомлення про знищення бродячих тварин у Києві, що з'явилися останнім часом у пресі.

"Я прочитав вчора в інтернеті дешевий чорний напівпіар про те, що в Києві займаються шкуродерством. Це легка провокація, який не вірять ні ті, хто друкують, ні ті, хто читає, і, тим більше, наші кияни", - відзначив мер в інтерв'ю журналістам у п'ятницю.

Відповідаючи на запитання про те, які заходи розпочаті Київською міськадміністрацією щодо безпритульних і бомжів на час проведення пісенного конкурсу "Євробачення", Омельченко підкреслив, що поки це питання ще не розглядалося.

"З бомжами будемо робити так, як робить увесь цивілізований світ, оскільки немає такої країни, а тим більше столиці, де немає безпритульних, бомжів і повій", - сказав він.

У той же час начальник головного управління культури, мистецтв й охорони культурної спадщини КМДА Олександр Биструшкін розповів, що планується забрати стихійні автомобільні стоянки із Хрещатика на час проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2005".

Відповідний проект розпорядження буде поданий голові Київської міськдержадміністрації Олександру Омельченку наступного тижня.

У свою чергу начальник головного управління контролю за благоустроєм і зовнішнім дизайном Києва Сергій Рюмін повідомив, що для української і європейської молоді на Трухановому острові в Києві ліворуч від мостового переходу планується розбити наметове містечко, у якому буде розміщено від 5 до 10 тисяч гостей.

А начальник головного управління готельного господарства Київської міської державної адміністрації Михайло Шпарик повідомив, що днями в Києві буде введено в експлуатацію готель європейського рівня по вул. Ярославів Вал і друга черга готелю "Прем'єр-палац" на 150 місць по бул. Шевченка.

За його словами, на сьогоднішній день для гостей й учасників "Євробачення" заброньовано 2000 номерів (при потребі 2400) і до 15 травня робота буде завершена. Готелі підготовлені й для гостей із всіх регіонів України, додав він.

Інтерфакс-Україна, ЛIГАБiзнесIнформ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...