Омельченко знає про відеоплівки, які підтверджують вину Колесникова

П'ятниця, 8 квітня 2005, 17:01
Заступник глави комітету Верховної Ради України по боротьбі з оргзлочинністю Григорій Омельченко стверджує, що голова адміністрації Донецької області Борис Колесников перебував під оперативно-технічним контролем і щодо нього застосовувалися спеціальні технічні засоби.

"У ході оперативно-слідчих дій щодо Колесникова суд видавав санкцію на застосування спеціальних технічних засобів, за допомогою яких були добуті докази - аудіо- і відеозаписи, що дали слідчому однозначні підстави підозрювати Колесникова в здійсненні злочину", - сказав Омельченко в п'ятницю.

На думку нардепа, Колесников був затриманий на законних підставах.

"Відповідно до даних, отриманих мною з Генеральної прокуратури й МВС, я можу однозначно стверджувати - кримінальну справу проти Колесникова порушено обґрунтовано й законно. Колесников обґрунтовано затриманий у порядку статті 106 й 115 КК України, тому що є свідки, які прямо вказали на нього як на людину, яка скоїла злочин", - відзначив Омельченко.

Він також повідомив, що "за місцем проживання Колесникова як речові докази виявлені предмети злочину".

"Тому слідчий відповідно до закону мав право без санкції затримати підозрюваного в здійсненні злочину на 72 години. Цей строк минає в суботу, о 12 годині", - підкреслив Омельченко.

Новості-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News