Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах хоче до Ющенка, Тимошенко й Литвина в 2006

Субота, 9 квітня 2005, 12:47
Перший віце-прем'єр-міністр, голова Партії промисловців і підприємців Анатолій Кінах не виключає входження ПППУ в коаліцію з партією "Народний Союз "Наша Україна" на парламентських виборах в 2006 році.

Про це він сказав в інтерв'ю тижневику "Киевский телеграфЪ", повідомляє УНІАН.

Відповідаючи на питання, чому президент України Віктор Ющенко (голова партії "Народний Союз "Наша Україна") не згадав ПППУ з-поміж можливих політичних союзників, Кінах відзначив, що "ПППУ — це розкручена політична сила, у неї своя "кредитна історія", традиції, рейтинг".

"За чисельністю, структурованістю і суспільною підтримкою вона входить до першої п'ятірки найвпливовіших політичних партій країни. ПППУ і підтримуючі її громадські організації, незалежно від коливань політичного маятника, вирішували і вирішуватимуть головне завдання — створення рівних і чесних правил гри на основі конкуренції і верховенства закону", - сказав він.

При цьому голова партії наголосив, що ПППУ "цікавлять не тільки економічні параметри. Партія робитиме все для підвищення рівня моралі, чесності і патріотизму суспільства".

"Тому ми об'єднуватимемо свої зусилля зі усіма, хто розділяє дані принципи, зокрема з "Народним союзом "Наша Україна" та нашими соратниками по коаліції "Сила народу", - сказав він.

На думку Кінаха, "вкрай важливо знайти оптимальну конфігурацію коаліції, і варіанти можуть бути різними: починаючи від створення мегаблоку і закінчуючи "входженням до парламенту" з різних сторін".

"Але мета повинна бути одна — побудова дієздатного демократичного парламенту, в якому більшість формується не шляхом торгівлі портфелями чи переділу власності, а на основі необхідності створити всі умови для ефективного розвитку країни", - наголосив перший віце-прем'єр.

5 березня на Установчому з'їзді партії "Народний Союз "Наша Україна" Ющенко заявив, що на парламентські вибори у 2006 році партія "Народний союз "Наша Україна" має іти в єдиному блоці з партією Юлії Тимошенко "Батьківщина" і Народною партією України Володимира Литвина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури, є постраждалі
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
Усі новини...