Ахметов пообіцяв допомогти "Свободі" на прийомі на честь дружини її шефа

Середа, 4 травня 2005, 15:03
Мільярдер Ринат Ахметов обіцяв сприянти в розширенні можливостей мовлення радіо "Свобода" у Донецькій області.

Такий намір він декларував 3 травня на прийомі на честь Джоан Дайн - дружини президента корпорації Радіо Свобода/Радіо Вільна Європа Томаса Дайна, яка відзначала у вівторок свій день народження.

Прийом проходив у Донецьку, в ахметівскому готелі "Донбас-Палас". Крім представників радіо "Свобода" і Рината Ахметова на прийомі також були присутні ректор Донецького нацуніверситету Володимир Шевченко й заступник голови облдержадміністрації Юрій Гримчак із дружиною.

Як повідомив один з учасників прийому, Ринат Ахметов спростував чутки про нібито розпродаж їм своїх активів і заявив, що недавнє закордонне відрядження навпаки було пов'язане з розширенням його бізнесу.

Донецький бізнесмен висловив намір зробити Донецьк якомога більше відкритим для іноземних гостей, чому буде всіляко сприяти.

2 травня у Донецьк з візитом прибув Директор правління директорів закордонного мовлення США Джеффрі Хіршберг, президент корпорації Радіо Свобода/ Радіо Вільна Європа Томас Дайн і директор Української служби радіо Свобода Олександр Народецький.


"Острів"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News