Ющенка сварять за хабарі, втричі більші ніж при Кучмі

Середа, 4 травня 2005, 17:45
Лідер Соцпартії Олександр Мороз вважає, що головним недоліком нової влади за перші 100 днів є те, що бізнес досі не відокремлено від влади.

Про це він заявив у середу в інтерв’ю Львівській Газеті.

Мороз сказав, що не бачить видимих ознак цього процесу. "Це той недолік, який згодом може мати серйозні наслідки, - каже він. - Тому варто продовжувати активну роботу в цьому напрямку".

"Зобов’язання, які брав на себе президент у цьому питанні потрібно обов’язково реалізувати. Розумію, що це не просто, але до цього повернутися доведеться, інакше перспективи не буде", - сказав Мороз.

Лідер Компартії Петро Симоненко в інтерв’ю "Львівській газеті" також відзначив, що не виконана основна обіцянка про відділення влади від бізнесу.

"Влада сформувалася за принципом: кум-сват, хто більше заплатив, той і на посаді міністра, контролює фінансові потоки", - каже він.

Лідер комуністів також вважає, що новий уряд є непрофесійним і нова влада нічим не відрізняється від тої, що була при президентові Кучмі.

"Туди прийшли за хабарі, і до речі ставка цих хабарів у двічі-тричі зросла ніж під час Кучми", - заявив Симоненко.

Також Симоненко вважає, що діяльність уряду Ющенка не випадково спрямована на задоволення потреб імпортерів чи західних виробників. Це, на його думку, результат того, що Ющенка підтримували на виборах сили адміністрації президента США і Захід.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...