Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахметов зробив свій клуб дорожчим і поділився з ветеранами

Середа, 4 травня 2005, 18:25
"Футбольний клуб "Шахтар" збільшить статутний фонд на 215 млн. грн. – до 305 млн. 500 тис. грн.

Про це ФК повідомляє в газеті "Голос України", передає УНІАН.

Статутний фонд планується збільшити за рахунок проведення додаткового випуску 215 млн. штук простих іменних акцій номінальною вартістю 1 грн. кожна.

Всі акціонери мають рівне переважне право на придбання акцій додаткової емісії в кількості, пропорційній їхній частці в статутному фонді товариства на момент ухвалення рішення про додаткову емісію.

СФ збільшується з метою залучення додаткових фінансових ресурсів для поповнення оборотних коштів футбольного клубу, йдеться в повідомленні ФК.

Рішення про збільшення статутного фонду і про внесення відповідних змін до статуту планується розглянути 15 червня ц.р. на зборах акціонерів ЗАТ "ФК "Шахтар" у Донецьку.

До порядку денного зборів також внесені звіт генерального директора про результати фінансово-господарської діяльності клубу в 2004 році, звіт і висновок Ревізійної комісії, затвердження фінансової звітності за 2004 рік, визначення порядку покриття збитків.

Акціонери також розглянуть питання про внесення змін до Положення про Раду ЗАТ, а також про зміни у складі органів товариства.

Крім того, на честь святкування 60-річчя Перемоги ФК "Шахтар" виділив 300 тис. гривень матеріальної допомоги організаціям ветеранам і лікувальним установам Донецької області. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Благодійна допомога виділена благодійній організації "Фонд військовослужбовців", Донецькій міській організації пенсіонерів, міській організації борців антифашистського опору, Центральній міській клінічній лікарні № 16, міській лікарні № 23, а також Маріїнскому госпіталю ветеранів війни.

За даними Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку України, контрольний пакет акцій ЗАТ "ФК "Шахтар" належить президентові клубу Ринату Ахметову.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...