Завдяки Ющенку інші дізнаються, хто їх труїв

Четвер, 5 травня 2005, 17:05
Глава Служби безпеки Олександр Турчинов не виключає, що в рамках розслідування кримінальної справи за фактом отруєння президента Віктора Ющенка будуть розкриті інші злочини.

"Я сподіваюся на позитивний результат і не виключаю, що в рамках розслідування цієї справи буде розкрито ще кілька злочинів, пов'язаних з отруєнням інших людей", - заявив він в інтерв'ю журналу "Кореспондент", яке буде опубліковано в номері за 7 травня.

За словами Турчинова, на даний момент слідство у справі про отруєння президента триває.

"Воно почалося ще при колишній владі, але почати й закінчити це різні речі. Проблема в тому, що не було інтенсивного розслідування в той момент, коли стало відомо про отруєння", - сказав він.

"Навпаки, прокуратура того часу, і Служба, і міліція, і депутати, і політики, які працювали тоді на владу, намагалися все зробити для того, щоб довести, що це не отруєння, а провокація опозиції, і сховати сліди самого злочину", - сказав Турчинов.

Він підкреслив, що складнощі в розкритті справи з'явилися тоді, коли Генпрокуратура почала "реальне розслідування цієї справи".

За словами глави СБУ, "зараз важко виявити ці речові докази, які треба було знаходити протягом буквально першої доби після вчинення злочину".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...