Чорномирдін привіз ветеранам подарунки від Путіна, які Литвин вже встиг подарувати

Четвер, 5 травня 2005, 18:56
Голова Верховної Ради Володимир Литвин у четвер вручив ветеранам Великої Вітчизняної війни, колишнім працівникам апарата парламенту, а також депутатам ветеранам війни подарунки - годинники й грошові премії.

Спікер підкреслив, що хоче щиро подякувати всім і кожному за те, що "дали можливість жити й працювати". Литвин також подякував тим, хто "у тилу працював на перемогу".

Як повідомили в інформаційному управлінні апарата Верховної Ради, Литвин також направив листа прем'єру Юлії Тимошенко, яка очолює оргкомітет зі святкування 60-річчя Перемоги, із проханням врахувати побажання ветеранів, по можливості внести корективи в програму святкових заходів.

У той же час посол Росії Віктор Чорномирдін 11 травня в музеї Великої Вітчизняної війни в Києві врочисто вручить російські нагороди ветеранам війни, присвячені 60-річчю Перемоги.

Церемонія відкриється демонстрацією документального фільму "Парад Перемоги", повідомили в четвер у прес-службі посольства.

Ветеранам війни - громадянам Росії - буде вручена медаль "60 років Перемоги у Великій Вітчизняній війні", а Героям Радянського Союзу й повних кавалерів ордена Слави, які проживають в Києві й Київській області, будуть передані пам'ятні годинники від президента РФ Володимира Путіна.

Також близько 150 ветеранів одержать ювілейні медалі "300 років Російському флоту", "300 років Санкт-Петербургу", "За бойові заслуги".

У п'ятницю в Києві на залізничному вокзалі відбудуться врочисті проводи української делегації ветеранів війни, які будуть представляти Україну на святкових заходах на честь 60-річчя Перемоги в Москві, повідомляє прес-служба Міноборони.

Інтерфакс-Україна, Новості-Україна

Читайте також:

Ветерани образились на Томенка. КПУ кличе їх до радикалізму

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування