Ющенко не дасть Тимошенко й Литвину перекривати дороги

Четвер, 5 травня 2005, 20:35
Президент Віктор Ющенко та його дружина Катерина Ющенко разом зі своїми дітьми у четвер відвідали Ялтинський зоопарк.

У розмові з журналістами президент сказав, що у нього чудовий настрій, подобається погода і що він надзвичайно дорожить кожною хвилиною, яку проводить у Криму зі своєю родиною.

Ющенко зізнався, що дуже любить Крим і вважає його одним з найкращих куточків світу. "Наша родина ніколи не втомлювалася захоплюватися краєвидами, дивуватися кримській флорі", – цитує главу держави його прес-служба.

Глава держави висловив упевненість, що цей короткий відпочинок на півострові додасть йому снаги та сил.

Ющенко запевнив, що докладе максимум зусиль, "аби кримські заповідники і парки збереглися, а все, що було захоплене незаконно, було повернуте кримчанам".

"Коли я бачу цю прекрасну кримську природу, як людина – милуюся, але як президент згадую, скільки тут було зловживань", – наголосив Ющенко, додавши, що всі питання щодо зловживань у Криму будуть розглянуті.

На питання журналістів, чи залишиться Ялта "південною столицею", Ющенко відповів: "Звичайно, але не такою, як при старій владі".

Відтепер, за словами глави української держави, приїзд президента, спікера, прем'єр-міністра чи урядовця не буде створювати незручності для кримчан, у тому числі на автошляхах.

"Ми поважаємо Крим, ми любимо кримчан", – сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування