Секретаріат президента став членом "Динамо", а Суркіса не обрали у президію

П'ятниця, 6 травня 2005, 14:19
Головою Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" обрано держсекретаря Олександра Зінченка, а його першим заступником – міністра МВС Юрія Луценка.

За таке рішення проголосувала конференція товариства "Динамо" у п'ятницю в Києві.

Присутній на зібранні заступник держсекретаря Борис Соболєв сказав, що Зінченко в цей день у відрядженні. Він також повідомив, що просить прийняти секретаріат президента як колективного члена до Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо".

"Олександр Зінченко щиро опікується проблемами, які існують у нашому спортивному товаристві", - сказав Соболєв.

Членами президії ФСТ "Динамо" обрано також заступників міністрів МВС Вербенського, Бондаренка, Фокіна, Москаля, Рудика, Коляду, командуючого внутрішніми військами Кіхтенка, голову прикордонної служби Литвина, керівника департаменту виконання покарань Кощинця, голову ДПАУ Кірєєва та його заступника Катеринчука.

Крім того, до президії ФСТ "Динамо" обрано керівника митниці Скомаровського, міністра надзвичайних ситуацій Жванію, заступника глави СБУ Крутова, начальника Управління держохорони Плюту, керівника Державної служби охорони Савченка, а також боксера Віталія Кличка.

До складу президії не було переобрано нардепа Григорія Суркіса.

Також конференція "Динамо" проголосувала кілька рішень, серед яких – щодо визначення доцільності участі ФСТ "Динамо" у складі ЗАТ "Футбольний клуб "Динамо" Київ".

"Визнавши участь Фізкультурно-спортивного товариства "Динамо" в окремих господарських товариствах неефективною та такою, що не в повній мірі відповідає статутним завданням товариства, конференція вважає за доцільне вивчити питання доцільності подальшої участі ФСТ "Динамо" в:

* АТ "Футбольний клуб "Динамо" Київ", до статутного фонду якого передано:
- Учбово-спортивну базу "Нивки",
- Учбово-спортивну базу "Конча-Заспа",
- Майновий комплекс стадіону "Динамо".

* ЗАТ "Динамо-Олімп", до статутного фонду якого передано будівлю кінно-спортивної бази,

* Оздоровчо-спортивний клуб "ДІАТ", до статутного фонду якого було передано будівлі водно-веслувальної бази на Трухановому острові".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News