Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз приготував ветеранам гармату й дівчат

Субота, 7 травня 2005, 16:13
На День перемоги 9 травня Соціалістична партія організовує святкову демонстрацію Хрещатиком до могили Невідомого солдата, й запрошує приєднуватися усіх бажаючих.

Відповідно до узгодженого з міською владою плану заходів, збір учасників демонстрації відбудеться о 9:00 на площі біля Бессарабського ринку.

О 10:00 колона рушить Хрещатиком до Європейської площі, а далі вулицями Грушевського та Січневого повстання – до могили Невідомого солдата у парку Вічної Слави, де відбудеться покладання квітів.

Музичний супровід святкової колони забезпечуватиме зведений дівочий ансамбль барабанщиць та духового оркестру, повідомляє прес-служба СПУ.

В демонстрації будуть задіяні учасники у військовій формі періоду Великої Вітчизняної війни, транспортні засоби тих років – мотоцикл, автомобілі "М", ГАЗ-66, а також гармата.

Крім того, до свята підготовлено репринтне видання номера газети "Радянська Україна" (органу ЦК КП(б)У, Верховної Ради і Ради народних комісарів УРСР) від 9 травня 1945 року, яка роздаватиметься під час руху колони.

В той же час, лідер Партії регіонів Віктор Янукович візьме участь у всіх масових заходах з нагоди свята, які будуть проводитися в Києві.

Янукович, зокрема, зустрічатиметься з ветеранами війни, віддасть шану загиблим воїнам, покладе квіти до пам'ятників та обелісків, повідомляється на його веб-сайті.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування