Ющенко підтримає Медведчука, якщо в нього здорове тіло

Неділя, 8 травня 2005, 21:03
Президент Віктор Ющенко готовий прислухатися до поглядів нової опозиції.

Про це він заявив в інтерв’ю каналу "1+1", яке вийшло в неділю.

"Я не ідеалізую роботи влади. З опозицією доведеться рахуватися", - сказав Ющенко. В той же час він висловив побажання, щоб ідеї опозиції "формувалися на здоровому тілі й на здорових цілях".

Ющенко висловив переконання, що до опозиції треба "не тільки прислухатися". "Я буду тим президентом, який підтримає закон про опозицію", сказав він.

Говорячи про кримінальні справи щодо представників старої влади, президент сказав, що "людина, яка не шанує закон, повинна сидіти в тюрмі".

В той же час він висловив побоювання, щоб щоденне згадування в новинах про відкриття кримінальних справ "не стало якоюсь модою".

Але, на думку Ющенка, "на певному етапі це важливо". Люди, які стояли на Майдані, повинні бачити, що виголошені там лозунги реалізовуються, відзначив він.

В той же час президент погодився з тим, що потрібно також афішувати випадки викриття злочинів у лавах нової влади. За його словами, таких прикладів були вже десятки.

"Треба щоб в людей не склалося враження, що це політична розправа", - сказав Ющенко.

Проте "складністю" в цьому випадку він назвав той факт, що "опозиція навіть з точки зору часу не встигла ще допустити стільки помилок".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування