Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Омельченка чергова невдача у справі Гонгадзе

Середа, 1 червня 2005, 19:29
Інформація про те, що нібито відомо місцезнаходження голови, що належить покійному журналістові Георгієві Гонгадзе, не знайшла свого підтвердження.

Про це в середу в Києві в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" повідомив голова парламентської слідчої комісії Григорій Омельченко.

"На нас вийшла людина, яка повідомила, що може показати місце, де знаходиться голова Георгія Гонгадзе. Ми ретельно перевірили цю інформацію і, на жаль, у черговий раз вона не підтвердилася", - сказав депутат.

Омельченко стверджує, що протягом останніх 1,5-2 років це вже п'ята людина, що повідомляє аналогічну інформацію.

За словами глави комісії, ця людина зажадала грошову винагороду за дану інформацію. Як відзначив Омельченко, депутат запевнив його в реальності виконання вимог, однак висловився за необхідність проведення перед цим генотипоскопічної експертизи, яка б підтвердила приналежність голови журналістові.

Після такої постановки питання, сказав Омельченко, ця людина "почала уникати поставлених питань і згодом повідомила, що це - не його інформація, а слова одного з його знайомих, котрі той попросив передати в слідчу комісію".

На підставі зібраних фактів у комісії прийшли до висновку, що дана інформація не відповідає дійсності, резюмував Омельченко.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування