Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко не почув підприємців в результаті "урядових розборок"?

Четвер, 2 червня 2005, 17:28
Громадські організації підприємців заявляють, що вони розчаровані відсутністю діалогу між владою та бізнесом і просять президента Віктора Ющенко про зустріч.

Про це сказано у зверненні до Ющенка, підписаному лідерами 18 громадських організацій підприємців.

"... Ми дуже просимо про зустріч президента України з лідерами всеукраїнських організацій підприємців", - сказано у зверненні.

Підприємці відзначають, що "на форумі 25 травня повноцінний діалог між владою і підприємцями не відбувся".

"Підприємці очікували обговорення подальших кроків щодо усунення регуляторних проблем, і зустріч 25 травня в Українському домі стала великим розчаруванням", - говориться у зверненні.

Бізнесмени зазначають, що замість діалогу вони стали "тільки свідками критики на адресу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко".

"У результаті "урядових розборок" на трибуні так і не з'явилися представники малого і середнього бізнесу. Бізнес столиці України також не зміг потрапити до списку доповідачів", - повідомляють підприємці.

За їхніми словами, вони очікували від форуму "звітів Держкомітету з питань регуляторної політики і підприємництва, держадміністрацій, громадських організацій підприємців про виконання доручень президента з налагодження взаємодії влади і бізнесу".

Підприємці вважають, що організатором таких зустрічей повинен бути спеціальний оргкомітет, який має складатися з лідерів всеукраїнських громадських організацій підприємців і представників влади.

Як відомо, 25 травня відбувся форум "Регуляторна політика - запорука відкритості і прозорості влади" за участю Ющенка.

11 березня пройшов форум "Бізнес і влада - партнери" також за участю Ющенка.

"Обком"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування