Саакашвілі надав перевагу Тимошенко серед прем'єрів СНД

Четвер, 2 червня 2005, 19:34
У Тбілісі для участі в засіданні Ради голів урядів держав-учасниць СНД прибули вже прем'єри майже всіх країн Співдружності.

У ці години спеціально для них у Великому залі філармонії має розпочатися концерт майстрів мистецтв Грузії.

Тим часом, серед голів урядів немає Юлії Тимошенко, яка разом із президентом Михайлом Саакашвілі поїхала на батьківщину грузинського вина, у Кахетію.

Раніше в програмі саміту значилася зустріч всіх прем'єрів СНД із президентом Грузії Михайлом Саакашвілі, але плани змінилися.

Після концерту прем'єри СНД відбудуть до древньої столицю Грузії - міста Мцхета.

Сама ж Тимошенко разом із президентом Грузії Михайлом Саакашвілі прямо з аеропорту Тбілісі полетіли на його особистому вертольоті на винний завод у Кахетію.

Після церемонії неформальної зустрічі Саакашвілі запросив Тимошенко в особистий вертоліт.

За інформацією прес-служби президента, глава грузинської держави й глава уряду України в супроводі особистої охорони відправилися в село Саніоре Кахетського регіону Грузії.

Гостей буде приймати приватний винний завод, де Тимошенко коштуватиме справжнє кахетинське вино, сказали в прес-службі президента.

Пізніше, Саакашвілі й Тимошенко відправляться в президентську резиденцію в Цінандалі в тому ж регіоні. Планується, що президент Грузії й прем'єр-міністр України повернуться в столицю пізно ввечері.

Інтерфакс-Україна, РІА "Новості"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...