Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КОЛЕСНИКОВ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ПІД ВАРТОЮ ЩЕ 2 МІСЯЦІ

Четвер, 2 червня 2005, 19:42
Печерський районний суд Києва продовжив затримання Колесникова ще на два місяці. Таким чином він задовольнив подання Генпрокуратури.

Своє рішення суд мотивував тим, що в поданні Генпрокуратури вказується на тяжкі злочини, вчинені Колесниковим, які прокуратура вважає доведеними.

Також суд врахував пункт подання Генпрокуратури, де йдеться про бажання запобігти можливій протидії Колесникова.

Водночас суддя виголосила окрему ухвалу Генпрокуратури, де звернула увагу на те, що в її поданні не конкретизована загроза, яку несе Колесников, а також причини такого довгого ознайомлення з матеріалами справи.

Також суддя зазначила, що Генпрокуратура порушила строки подання до суду.

По завершенню оголошення вироку адвокат Колесникова Андрій Федур назвав те, що відбувається в суді, "фарсом".

"Я ще ніколи не бачив, щоб людину закривали в СІЗО для того, щоб він два місяці знайомився зі справою, і через те, що в нього з’явилися нові адвокати. Як на мене, правом тут і не пахне", сказав він.

"Я давно прийшов до висновку, що це політичне замовлення... Його будуть тримати в тюрмі за будь-яку ціну, щоб приховати брехню про відірвані ноги та літаки, які начебто кудись літали", додав адвокат.

Він сказав, що буде подавати апеляцію до суду. Водночас, з його настрою можна було зрозуміти, що він не вірить у його задоволення.

Згідно з постановою суду, адвокати Колесникова мають три дні для оскарження рішення Печерського суду в апеляційному суді.

"Українська правда"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування