Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Якщо Ющенко не піде на "мирову", Пінчук звернеться в міжнародні суди

П'ятниця, 3 червня 2005, 10:37
Консорціум "Інвестиційно-металургійний союз", який володіє металургійним комбінатом "Криворіжсталь", не згоден з рішенням суду про арешт 93% акцій комбінату.

Про це повідомили в четвер в ІМС.

Консорціум заявляє, що має намір "захищати свої активи всіма можливими правовими методами".

"Це неправильне рішення суду, воно не відповідає реальному стану речей. Трохи більше місяця тому суд у цивільних справах визнав, що продаж акцій "Криворіжсталі" була законною. Законність приватизації "Криворіжсталі" була підтверджена рішеннями Апеляційного суду і Верховного суду", - відзначають в ІМС.

ІМС також заявляє, що буде оскаржувати рішення як в Україні, так і за кордоном. Для захисту інтересів ІМС у міжнародних судах було залучено юридичну фірму "Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP".

Водночас, в ІМС вважають, що найкращим виходом із ситуації, що склалася, є пошук компромісного рішення і укладення мирової угоди.

Це, на думку представників консорціуму, "дозволить поставити крапку" в тривалому розгляді, що у свою чергу буде мати "позитивні наслідки як для трудового колективу підприємства, так і для економіки України, для іміджу нашої країни на світовій арені".

Як відомо, у четвер Апеляційний господарський суд Києва своєю постановою наклав арешт на 93,02% акцій гірничо-металургійного комбінату "Криворіжсталь".

Ліга

Читайте також:

ТИМОШЕНКО ПРОПОНУЄ ПІНЧУКУ-АХМЕТОВУ таку мирову угоду, яка їм може не сподобатися

Зінченко виставив умови для "мирової" з Пінчуком і Ахметовим

Ющенко готовий миритися з Ахметовим і Пінчуком. Семенюк не згодна

Пінчук нічого не продає і має кілька варіантів "мирової" з Ющенком

АКЦІЇ "КРИВОРІЖСТАЛІ" АРЕШТУЮТЬ


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування