Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хмельницький і Баграєв тепер з Тимошенко, у Литвина теж буде поповнення

П'ятниця, 3 червня 2005, 13:58
Депутати Василь Хмельницький та Микола Баграєв увійшли у п’ятницю до фракції Блоку Юлії Тимошенко.

Про це повідомив голова Верховної Ради Володимир Литвин.

Микола Баграєв свого часу був членом Національної Ради з питань телебачення та радіомовлення, призначеним за квотою президента Кучми.

У пресі його називали близьким до родини президента. Він - засновник фестивалю "Таврійські ігри" та відома людина у шоу-бізнесі. За даними "Дзеркала тижня", займався кампанією Кучми 1999.

Василь Хмельницький на останніх виборах виступав спонсором Партії зелених, входив до керівництва "Запоріжсталі".

Останнім часом до фракції БЮТ увійшло чимало представників колишніх провладних фракцій.

Водночас як повідомив лідер депутатської групи "Демократична Україна" Ігор Шаров, ряд членів депутатської групи "Демократична Україна" вступили у Народну партію України.

Цей крок, за його словами, не призведе до зникнення депутатської групи "Демократична Україна", яка сьогодні налічує 20 депутатів.

Шаров також повідомив, що на підставі рішення, затвердженого на засіданні групи одноголосно, усі члени "Демократичної України" мають вступити до Народної партії.

Він додав, що у "Демократичній Україні" є чітка стратегія співпраці із фракцією Народної партії у парламенті. "Усі "демукраїнці" готові активно сприяти розбудові партійних осередків Народної партії в регіонах", - підкреслив Шаров.

УНІАН ІМІ

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування