Медведчук і Суркіс знайшли собі заміну для МВС?

П'ятниця, 3 червня 2005, 15:41
Між МВС України та керівництвом ФК "Динамо" досягнуто домовленості про те, що представники клубу "обов’язково прибудуть до МВС України і, відповівши на всі запитання, допоможуть правоохоронним органам у встановленні істини".

Про це йдеться в коментарі виконуючого обов’язки директора Департаменту зв’язків з громадськістю МВС Костянтина Стогнія, поширеному у ЗМІ.

Стогній відзначив, що запрошення до МВС не означає звинувачення згаданих осіб, як потрактували деякі ЗМІ.

"Дотримуючись принципів верховенства права, а також сповідуючи загальноправовий принцип презумпції невинності, я, у свою чергу, маю проінформувати, що в разі виникнення до людини якихось питань з боку правоохоронних органів вона за власною ініціативою може зібрати докази своєї невинності й надати їх слідчому для зняття будь-яких непорозумінь", - зазначив Стогній.

За його словами, запрошені також можуть "порадити слідчому чи дізнавачу, де можна знайти додаткові матеріали невинності особи".

Водночас, аби "унеможливити подальші інсинуації та пересмикування", Стогній попросив вибачення за свої висловлювання, які "можуть трактуватися двозначно".

Як відомо, Віктора Медведчука і братів Суркісів викликали до МВС для надання пояснень щодо будівництва бази "Динамо" в селі Жденієво Закарпатської області.

"Українська правда"

Читайте також:

Якщо Медведчук і Суркіс не прийдуть на допит, їх приведуть силою?

МЕДВЕДЧУКА І СУРКІСІВ ВИКЛИКАЮТЬ У МВС ЧЕРЕЗ БАЗУ "ДИНАМО"

Дача Медведчука на базі "Динамо"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування