Мельниченко воює на стороні Кремля, вважають люди Березовського

П'ятниця, 3 червня 2005, 20:48
"Фонд громадських свобод", створений Борисом Березовським, дійсно співробітничав з генпрокуратурою України в одержанні доказів і свідчень у справі Гонгадзе.

Так відреагував його керівник Алекс Гольдфарб на заяву Миколи Мельниченка про те, що керівництво Генпрокуратури і "частина оточення президента Віктора Ющенка" знаходиться в змові з російським опальним олігархом Борисом Березовським.

"У зв'язку з останніми виступами Мельниченка, я хотів би сказати, що наш фонд дійсно співробітничав з генпрокуратурою України в одержанні доказів і свідчень у справі Гонгадзе. Якщо ми змогли чимось допомогти слідству, то ми цим тільки пишаємося", - відзначив він.

У той же час Гольдфарб вважає, що останні заяви Мельниченка, його візит до Москви і взаємодія з російською прокуратурою – "не просто димова завіса, щоб самому ухилитися від свідчень".

"Очевидно, що він включився в політичну боротьбу за майбутнє України, і в цій боротьбі виступає на стороні супротивників вашої незалежності в Кремлі", - відзначив керівник "ФГС".

"Що стосується суті справи, то версія про те, що ті, хто підслухував Кучму (включаючи Мельниченка), є замовниками убивства Гонгадзе, безумовно має право на існування. Відмова Мельниченка від свідчень і його заяви тільки підсилюють цю версію", - додав він.

Українська правда

Читайте також:

Мельниченко обвинуватив Піскуна і людей Ющенка в змові з Березовським

Мельниченко: Березовський узявши мільярд з Пінчука, займається рекетом і хоче контролювати Ющенка

Про що мовчить Мельниченко


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...